Telefoon  0174 245082

Ans Lamers

ans-lamers

Binnendienstadviseur Pensioenen/levensverzekeringen
Ondersteunt klanten bij alle vragen op het gebied van Pensioenen en levensverzekeringen en zorgt voor gedegen advies en correcte administratieve verwerking. Werkzaam sinds januari 2012, gedreven professional met leidinggevende en verzekeringstechnische ervaring. Ziet Westland Adviesgroep als een kantoor met betrokken medewerkers met persoonlijke service voor iedere klant en tijd voor een goed advies. Is er gaan werken vanwege de uitdaging een Pensioenafdeling op te zetten, de leuke collega’s en de interessante klanten.

Hobby’s
wandelen en trainen met Saartje, de Jack Russel, creatief bezig zijn (wij zijn erg benieuwd)

Ans Lamers
Telefoon 0174 752753
E-mail ans@westlandadviesgroep.nl

 

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.