Telefoon  0174 245082

Ilona Nijenhuis

Binnendienst ondernemer in privé

Mijn naam is Ilona Nijenhuis, per 1 september 2022 werkzaam bij Westland Advies Groep als Commerciële Binnendienst Bedrijven.

Mijn carrière is in 1991 gestart bij de Rabobank organisatie waar ik 5 jaar als administratieve ondersteuning heb gewerkt en 9 jaar als commerciële binnendienst schadeverzekeringen voor de zakelijke markt. Daarna heb ik 3 jaar bij een assurantiekantoor gewerkt, hier waren mijn werkzaamheden meer all-round en heb ik zowel binnen- als buitendienstwerkzaamheden verricht op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen.

Tijdens het 11,5 jaar dienstverband bij AON en zijn rechtsvoorganger Meeùs heb mij mede gespecialiseerd in logistieke risico's en wagenparken.

In april 2020 heb ik mijn carrière voortgezet bij Schouten Zekerheid in Rotterdam als makelaar in de functie van Specialist Brand, Transport en Aansprakelijkheid en later als Specialist Transport en Logistiek.

Graag voorzie ik u van een passend advies op gebied van al uw risico's met betrekking tot verzekeringen die u, uw bedrijf en uw personeel aangaan. Ik ben u graag van dienst en kan u zo nodig met de juiste specialisten binnen ons bedrijf in contact brengen.

Hobby’s

Mijn hobby’s zijn o.a.;  lekker met mijn labrador wandelen, vakantie vieren (actief of relaxvakantie, beide goed), lezen, met vriendinnen of gezin leuke dingen ondernemen.

Het fotograferen wil ik weer op gaan pakken

Ilona Nijenhuis
Telefoon 0174 752756

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.