Telefoon  0174 245082

Kim de Munck

Kim de Munck

Teamleider/Binnendienst Bedrijven/Agro
Sinds 2012 in dienst van ons kantoor. Westlands product dat van aanpakken houdt. Sinds 2007 werkzaam in de verzekeringsbranche, heeft ervaring in de particuliere en zakelijke markt. Vindt het leuk om bij de Westland Adviesgroep te werken in verband met de korte lijnen, fijne sfeer en een klein, betrokken team. Vindt sterke punten van onze dienstverlening flexibiliteit en deskundigheid. Zij ondersteunt voornamelijk Doreen van Adrichem. Wordt regelmatig achterop motoren en op race circuits gesignaleerd. Compenseert dit met lezen en winkelen.

Kim de Munck
Telefoon 0174 752757
E-mail kim@westlandadviesgroep.nl

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.