Telefoon  0174 245082

Petra Prins

Petra-Prins

Commercieel Ondersteuner Binnendienst Agrarisch
Al jaren rots in de binnendienstbranding, toch nog best jong. Is specialiste Glastuinbouw met veel gevoel voor de branche en zorgt voor beantwoording van alle vragen, maakt offertes, onderhandelt met verzekeraars en ondersteunt met name Peter Olierook. Heeft ervaring opgedaan bij diverse assurantiekantoren en is werkzaam sinds 2004. Werkt bij de Westland Adviesgroep vanwege de fijne sfeer, afwisselend werk en het teamgevoel bij collega’s. Haalt veel voldoening uit het goed regelen van zaken voor klanten.

Hobby’s
Tennis, spinnen en compensatie van deze inspanningen door middel van lezen en het nuttigen van een enkel rosétje.

Petra Prins
Telefoon 0174 752754
E-mail petra@westlandadviesgroep.nl

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.