Telefoon  0174 245082

Renate van den Bosch

Renate van den Bosch

Binnendienst Bedrijven/Agro
Na wat omzwervingen zo’n 25 jaar geleden de verzekeringswereld ingerold… Ervaring opgedaan bij onafhankelijke verzekeringskantoren en de laatste jaren bij een bank, met name in de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Niet direct afkomstig uit het Westland, maar vindt het Westland een fantastisch werkgebied waarbij de “no nonsense”mentaliteit van de gemiddelde Westlanders haar erg aanspreekt. Haalt het plezier in haar werk uit het contact met klanten en een prettige samenwerking met collega’s. Vindt beide ingrediënten gelukkig volop terug bij Westland Adviesgroep.

Hobby’s
Reizen, film kijken, boeken lezen, wandelen (maar vooral niet te hard)… eten met gezin, familie en vrienden aan een lange tafel is misschien niet direct een hobby maar wel een favoriete tijdsbesteding.

Renate van den Bosch
Telefoon 0174 752758

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.