Telefoon  0174 245082

Rob van de Wetering

Rob van de Wetering

Binnendienst Bedrijven/Agro
Al sinds zijn 6e jaar met vader mee om polissen te sorteren in de toen nog stoffige papieren dossiers. Dat was in 1970. Na die tijd gegroeid in het verzekeringsleven als allround verzekeringsadviseur. Geeft de voorkeur aan persoonlijk contact met zijn relaties om zijn advies af te stemmen op de omstandigheden van de klant. Ervaring op bedrijfsmatig, agro en particulier terrein.

Sinds 2005 werkzaam bij Smit Assurantiën BV in een klein team met veel verschillende werkzaamheden. Door de fusie van Smit met de Westland Adviesgroep is hij samen met Marco en Laura opgenomen in het nieuwe kantoor.
Hierdoor is een team ontstaan met een breed kennisvlak waarbij de onderlinge sfeer gezellig, collegiaal maar ook gedreven en professioneel is. Vindt dat de belangrijkste reden waarom klanten voor Westland Adviesgroep kiezen.

Hobby’s
Motorrijden, Formule1, Darts, Rommelmarkten en braderiën, volièrevogels, klussen en natuurlijk kleinkinderen.

Rob van de Wetering
Telefoon 0174 706010
E-mail robw@westlandadviesgroep.nl

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.