Telefoon  0174 245082

Schadeformulieren

Onze schadebehandelaars

Wilt u een schade melden? Dat kan snel en gemakkelijk via onze online schadeformulieren. De formulieren voor het afhandelen van uw schade vindt u hieronder. Klik op het schadeformulier dat u nodig heeft, vul het in en verstuur het formulier gemakkelijk online.

U kunt het formulier tussentijds opslaan en later verder invullen. Ook kunt u diverse bestanden uploaden en meesturen. Na verzenden ontvangen wij uw formulier en kunnen uw schade snel in behandeling nemen.

Als het formulier juist is ingevuld, ontvangt u op uw email een bevestiging. Heeft u deze niet binnen 24 uur ontvangen, dan is er met de aanmelding iets niet goed verlopen. Neemt u dan contact met ons op.

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.