Telefoon  0174 245082

Richard Toet

Richard foto

Commerciële binnendienst

Ik ben Richard Toet, 57 jaar en getrouwd en vader van 2 thuis wonende studerende meiden van 23 en 26. Ons huis is een appartement in een vooroorlogse wijk aan de grens van het Zuiderpark in Den Haag. Aangezien het appartement uit 1938 is, is mijn hobby naast vakantie in Italië het onderhoud aan de woning.

Na eerder in de detailhandel te hebben gewerkt ben ik in 1995 in de verzekeringen terecht gekomen.

Eerst als extern adviseur bij een verzekeringsmaatschappij, daarna als binnen- en buitendienstadviseur voor

particulieren in een kantoor in De Lier. Via De Lier ben ik terecht gekomen bij Meeùs in ’s-Gravenzande in een soortgelijke functie waarna ik daar binnendienst ben geworden voor het MKB. Via het kantoor in Den Haag ben ik in Amsterdam terecht gekomen op de afdeling Bouw. Door de overname van Meeùs door Aon werd ik geplaatst in de tuinbouw hoek, ik had immers in ’s-Gravenzande gewerkt volgens de leidinggevenden.

Via wederzijdse klant kwam ik in aanraking met oud collega’s die bij Westland Adviesgroep werken en na enkele gesprekken zit ik inmiddels 2 jaar naar alle tevredenheid bij deze groep.

0174-706014

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.