Telefoon  0174 245082

Marjolein de Bruin

Marjolein-Couzijn

Adviseur Particulieren
Ze heeft al 25 jaar ervaring in het land der verzekeringen en nu bij Westland Adviesgroep. Voelde zich bij het eerste gesprek al thuis en werkt bij ons kantoor vanwege het persoonlijke contact met de klant: meedenken met de klant. Ze wil zich verder ontwikkelen en werkelijk iets betekenen voor klanten en collega’s. Wil graag snel de klanten en hun situatie leren kennen en nieuwe klanten verwelkomen bij Westland Adviesgroep en hen op een persoonlijke wijze te woord staan. Heeft een druk ondernemersgezin en energie die nog over is na werk en gezin wordt gebruikt in de badmintonhal.

Thuis heb ik een heerlijk gezin met vaak veel drukte. Als hobby doe ik aan badminton, waarbij ik mijn overgebleven energie lekker kwijt kan in een flinke smash tijdens een aantal wedstrijdjes.

Marjolein de Bruin
Telefoon 0174 245082
E-mail marjolein@westlandadviesgroep.nl

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.