Telefoon  0174 245082

Bediening van onze particuliere klanten door Heemzaethe

WAGHeem2

In een wereld die steeds meer digitaliseert geloven wij dat bediening van onze particuliere klanten mogelijk moet blijven.

Wij hebben een team van medewerkers dat klaarstaat voor onze klanten en waar alle vragen rondom het verzekeringspakket gesteld kunnen worden. Wij werken met een geselecteerd aantal verzekeraars waardoor we overzichtelijke producten kunnen aanbieden tegen een prima prijs. En niet te vergeten: bij schade staan we aan uw kant en wordt u niet verwezen naar callcenters waar u een nummertje wordt!

Wij hebben tevens de beschikking over erkende hypotheek-adviseurs die u begeleiden bij de belangrijkste financiële transactie in uw leven: de aankoop van een huis. U zult merken dat ook in deze moeilijke markt, er nog van alles mogelijk is op hypotheekgebied. Onze advisering is gebaseerd op een persoonlijk gesprek waarin we met u hebben vastgesteld welke hypotheek het beste in uw situatie past. Op basis van dit gesprek brengen we dan heel gericht onze aanbieding uit, op basis van een transparante beloning.

We adviseren onze particuliere klanten over hun schadeverzekeringen, aanvullende inkomens- en pensioenvoorzieningen en overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsoplossingen terwijl wij ook uw zorgverzekering scherp kunnen inkopen gezien de afspraken die wij hierover hebben met de zorgverzekeraars.

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.