Telefoon  0174 245082

Doreen van Adrichem

Doreen foto

Eigenaar/Adviseur Agro/Bedrijven
Blonde pijl met opvallend rijgedrag, heeft wortels in glastuinbouw, veel betrokkenheid en passie bij klant en werk. Zeer ruime ervaring in de verzekeringssector en gaat voor haar klanten door een muur. Is ook actief als getuige-deskundige in glastuinbouw zaken en heeft gekozen voor de Westland Adviesgroep vanwege mogelijkheid tot persoonlijke bediening en service en aanwezige kennis. Doreen is sterk in maatwerkoplossingen en heeft een brede interesse: van riskmanagement tot schades tot pensioenen.

Hobby’s
Tennis, gezin en werk.

Doreen van Adrichem
Telefoon 0174 245082

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.