Telefoon  0174 245082

Een gedegen advies vanuit uw belang

Onder pensioenen verstaan wij alle vormen van ouderdomspensioenen en weduwe-en wezenpensioenen. Het gaat dan over collectieve pensioenen voor werkgevers, individuele pensioenvoorzieningen voor diens werknemers en pensioenen voor de DGA.

Pensioen is voor veel mensen een moeilijke materie. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders de eigen pensioenkennis onvoldoende vindt. De pensioenwetgeving wordt ingewikkelder en de behoefte aan eerlijk en transparant advies groeit. Westland Adviesgroep geeft dit advies graag aan werkgevers, diens werknemers en DGA’s. Wij adviseren vanuit uw belang en op basis van een helder beloningsmodel. Veel adviseurs trekken zich terug uit de pensioen-advisering: voor ons is het een speerpunt waarmee wij ons onderscheiden.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever.

Uw adviseur

Ferry foto
Ferry van den Berg
Adviseur Pensioen

0174 752753

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.