Telefoon  0174 245082

Peter Olierook

Peter-Olierook

Adviseur Agro/Bedrijven
Adviseert integraal glastuinbouwondernemers over verzekerings- en risicovraagstukken en heeft langjarige ervaring opgedaan bij verzekeraars, banken en sinds 1994 bij de (rechtsvoorgangers van de ) Westland Adviesgroep. Is medeoprichter en ziet Westland Adviesgroep als betrouwbare partner voor de klant: service- en klantgericht, haalt meeste voldoening uit klantcontacten en de diversiteit van de werkzaamheden. Waardeert de prettige werksfeer, leuke collega’s en wij vinden hem ook leuk. Een niet onverdienstelijk muzikant.

Hobby’s
Formule 1, tennis, fitness en autorijden

Peter Olierook
Telefoon 0174 245082

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.