Telefoon  0174 245082

Ferry van den Berg

Ferry foto

Pensioenadviseur
Adviseert bedrijven en dga’s op gebied van pensioenen en levensverzekeringen. Is werkzaam sinds 2001 en heeft ervaring opgedaan bij verzekeraars, banken en assurantiekantoren. Sterk geloof in transparantie van beloning en kosten en integere pensioenadvisering. Heeft klantbelang hoog in het vaandel en daarom gekozen voor werken bij de Westland Adviesgroep. Vindt bij Westland Adviesgroep de juiste verhouding tussen schaalgrootte, flexibiliteit en persoonlijk advies. Weinig verstand van voetbal.

Hobby’s
wielrennen (niet onverdienstelijk)

Ferry van den Berg
Telefoon 0174 752753

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.