Telefoon  0174 245082

Jonneke Kunz

Jonneke foto

Receptioniste
Ooit begonnen in de verzekeringsbranche bij de grote oranje N. Na omzwervingen in de glastuinbouw, het bankbedrijf sinds juli 2014 weer terug in de branche. Wil graag dat klanten persoonlijk contact hebben en houden met hun assurantiekantoor en ik wil daarbij graag het eerste contact zijn om ze zo het warme bad verder door te leiden naar de juiste persoon.

Naast het werk vooral druk met haar fantastische kleinkinderen. Daarnaast probeert zij ook tijd vrij te maken voor lezen en spelletjes doen op haar tablet om lekker even de waan van de dag te vergeten.

Jonneke Kunz
Telefoon 0174 245082

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.