Telefoon  0174 245082

Laura Beekenkamp

Foto Laura

Binnendienst Bedrijven/Agro
Door de fusie met Smit Assurantiën B.V. sinds 1 april 2017 bij Westland Adviesgroep gekomen… Vindt het erg prettig om in een dynamisch en betrokken team te mogen werken en om hier persoonlijk in door te kunnen ontwikkelen… vindt ’t mooi dat specialismen worden gebundeld om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Heeft ruime ervaring in het verzekeringsvak, is gedreven in het oplossen van verzekeringsvraagstukken en haalt vooral voldoening uit het contact met relaties. Belangrijkste element hierbij is dat de klant centraal staat.

Hobby’s
Verzot op haar gezin en haar werk… in de winter wordt de conditie op peil gehouden op een spinning-fiets om in de zomer meedogenloos toe te slaan op de tennisbaan…

Laura Beekenkamp
Telefoon  0174 706013

 

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.