Telefoon  0174 245082

Westland Adviesgroep is uw partner in verzekeringen

Vrijwel iedereen heeft wel één of meer schadeverzekeringen. Dat kan gaan om verzekeringen die u beschermen tegen financiële schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, diefstal of aansprakelijkheid. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in schadeverzekeringen, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt.

Westland Adviesgroep is uw partner in verzekeringen. Professionaliteit in combinatie met een zeer persoonlijke aanpak onderscheidt ons van andere intermediairs. Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Glastuinbouw heeft een speciaal plekje bij Westland Adviesgroep.

Onafhankelijk advies is heel belangrijk voor ons. Dit houdt in dat wij niet gebonden zijn aan 1 of 2 verzekeraars maar dat wij zaken kunnen doen met bijna alle verzekeraars. Het voordeel is dat we u een optimale prijs/prestatieverhouding kunnen bieden.

Uiteraard begeleiden wij u bij een schade. Waar veel andere intermediairs de schaderegeling overlaten aan verzekeringsmaatschappijen zal Westland Adviesgroep altijd zelf de schaderegeling voor haar rekening nemen. Wij komen altijd op voor uw belang en zorgen dat u snel krijgt waar u recht op heeft.

Uw adviseurs

Ton foto
Ton van Dijk
Adviseur MKB

0174 245082

Doreen foto
Doreen van Adrichem
Adviseur Agrarisch

0174 245082

rob foto goed
Rob Warmenhoven
Adviseur Groot Zakelijk

0174 245082

Marco foto
Marco Smit
Adviseur Bedrijven

0174 245082

Peter-Olierook
Peter Olierook
Adviseur Agrarisch

0174 245082

Marjolein de Bruin
Marjolein de Bruin
Adviseur Bedrijven

0174 245082

Ferry foto
Ferry van den Berg
Adviseur Pensioen

0174 752753

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.