Telefoon  0174 245082

Glastuinbouw is één van onze specialismen

Onze binnendienst Agro

Wij zijn gevestigd in het Westland, de bakermat van de glastuinbouw en veel van onze mensen hebben een grote affiniteit met deze bedrijfstak. Op glastuinbouwgebied zijn we één van de leidende intermediairs in Nederland en leveren naast verzekeringspolissen ook oplossingen op het gebied van risicomanagement.

Onze adviseurs zijn afkomstig uit de branche en weten precies wat er leeft. We bedienen toonaangevende kwekers op nationaal en internationaal niveau en zijn ook graag aanspreekpunt voor kleinere bedrijven.

Onze kracht is dat wij ervoor zorgen dat onze kwekers geen omkijken hebben naar het verzekeringspakket: zij kunnen ervan op aan dat hun risico’s goed zijn afgedekt tegen een concurrerende prijs. Wij nemen hen alle sores uit handen die te maken hebben met “verzekeren” zodat zij zich kunnen richten op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen.

Wij doen zaken met alle belangrijke verzekeraars op glastuinbouwgebied en bepalen per klant welke verzekeraar het beste bij hem/haar past. Iedere klant krijgt een maatwerkoplossing: een verzekeringspakket dat precies is afgestemd op de eigen bedrijfssituatie!

Onze advisering gaat breder dan het afdekken van risico’s. Bij geplande investeringen begeleiden wij onze klanten graag met het opstellen van een financieringsplan en de gang naar de bank. Op die manier worden zij een volwaardige gesprekspartner van de bank en helpen wij om ook op financieringsgebied de juiste deal te krijgen.

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.