Telefoon  0174 245082

Bedrijven voelen zich thuis bij ons kantoor

Onze binnendienst bedrijven

Naast glastuinbouw adviseren wij vele bedrijven in de handel, industrie en dienstverlening, door heel Nederland. We bedienen eenmanszaken, ZZP-ers maar ook grote bedrijven in de transport- en bouwbranche. Denk ook aan internationale handelshuizen op het gebied van bloemen en planten en installatiebedrijven actief in binnen- en buitenland. We zijn ook actief in de zakelijke dienstverlening: advocatenkantoren en ICT-bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Bedrijven voelen zich thuis bij ons kantoor vanwege de aanwezige deskundigheid, onze inkoopkracht, de korte lijnen en onze flexibiliteit. Wij zijn een kantoor “van ondernemers, voor ondernemers” en zijn altijd in staat vanuit het belang van onze klanten te blijven denken.

Wij adviseren onze klanten op het gebied van alle bedrijfsmatige schadeverzekeringen, collectieve inkomensoplossingen (onder meer WIA, WGA Eigen Risicodragerschap), collectief pensioen en arbodienstverlening terwijl we ook op het gebied van riskmanagement adviezen geven.

Wij bieden Arbodienstverlening aan binnen ons kantoor omdat we gemerkt hebben dat veel klanten zich niet thuis voelen bij grote Arbo-organisaties. Op deze manier helpen wij onze relaties de verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s te beperken; vraag eens naar de mogelijkheden.

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.