Telefoon  0174 245082

Marco Smit

Marco foto

Eigenaar/Adviseur Agro/Bedrijven
Ruim 20 jaar ervaring in de assurantiebranche als adviseur en eigenaar van Smit Assurantiën. Inmiddels de krachten gebundeld met Westland Adviesgroep om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Adviseert zowel MKB- als Glastuinbouwbedrijven. Haalt plezier uit het contact en de interactie met klanten. Ziet klanten kiezen voor ons kantoor vanwege aanwezige deskundigheid en betrokkenheid.

Hobby’s
Vrije tijd wordt besteed aan schaatsen (slijpen), tuinieren, begeleiding van de sportende zoon en regelmatig in wielertenue langs de wegen snellen.

Marco Smit
Telefoon 0174 245082

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.