Telefoon  0174 245082

Goed omgaan met kansen die de markt biedt

In de wereld waarin we zaken doen hebben we de laatste jaren steeds meer te maken met veranderingen binnen bedrijven, onzekerheden die daarmee gepaard gaan en dat terwijl het lijkt alsof we met z’n allen steeds minder tijd krijgen om hier goed mee om te gaan.
Ondanks al die veranderingen en onzekerheden willen we toch onze doelen bereiken.

Soms moeten we daarom risico’s beperken, eens iets heel anders doen en niet zelden risico’s nemen. Maar dan wel als bewuste keuze.

Het is dus belangrijk goed om te gaan met de kansen die de markt biedt. Wij geloven daarom niet in risicomanagement in de vorm van het afvinken van lijstjes, maar in risicogestuurd werken als onderdeel van de bestaande bedrijfsprocessen. Risicogestuurd werken is niets anders dan het toepassen van een zestal risicoprocesstappen in alle werkwijzen en vormt onderdeel van uw manier van werken (en is dus geen kunstje van de accountant, controller etc).

Hoe we dat aan willen we pakken, leggen we graag uit. We geloven namelijk in communicatief risicomanagement, dus in een goed gesprek. Bent u ook 'in' voor een mooie gedachtewisseling over de doelstellingen van uw bedrijf, uw persoonlijke drijfveren en al dan niet verzekerbare risico’s waar u mee te maken heeft?  Dan bent u bij Westland Adviesgroep aan het juiste adres.

Uw adviseur

Westland Adviesgroep eigentijds & onafhankelijk

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:
Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.